🙂🙂🙂Helgen kan begynne nå 🐶🐶🐱

En sliten 💖Daisy💖 hentet vi på bussholdeplassen på Grorud 😂🐾🐾 Hun hadde hatt det helt topp i dag 👍

Skvatt når jeg så det røde øret 👂🏼 men det var kun sola som skinner igjennom øret 🌤

Kom hjem og Max var kjempe glad 💕 Daisy var ikke intressert i å hilse bare sove 😂 så fort Max kom opp i sofaen etter hun så flyttet hun seg til andre siden av sofaen 😂

Gjemmer meg nede i dyna og der sovnet hun tvert 😂🐾🐾💖
Da får jeg legge meg her hvor Hun lå da 🐶
Måtte bare ha Bringebær når vi så det i butikken
Hentet fra Dyrekassen.no
Frukt er super snacks for hunder.
🐶🐩🐕🦮🐕‍🦺
De får i seg vitaminer, og på en varm dag bidrar frukt med litt væske. Dette er ni frukter hunden din trygt kan spise. Og bær – selvsagt. Det er også supermat for hunder.

🍉MELON 🍉
Melon er sunt for hunden din!
Den kan spise både 🍉 vannmelon, cantaloupe og honningmelon uten problemer. De inneholder blant annet vitamin A, B, C, fiber, betakaroten, magnesium og mer! Den er full av vann og hjelper å hydrere hunden. Frys gjerne ned for snacks på varme dager! Fjern skallet!

🍎EPLER 🍏
Mange hunder elsker epler! 🍎 Epler inneholder blant annet kalium som er bra for hundens beinbygning og vitamin C som er godt for fordøyelsessystemet. Pass på at hunden ikke får i seg eplefrøene, da de inneholder cyanid. Man kan gjerne fjerne skallet slik at man er sikker på at hunden ikke setter det fast i halsen.

🍌BANAN 🍌
Hunder kan spiser bananer, men i moderat mengde. Bananer er en veldig god kilde til kalsium, fiber, vitamin B6 og vitamin C. De har dessverre et høyt sukkerinnhold som gjør at hunder kun skal spise det i moderate mengder. Det kan brukes som godbit, men bananer kan være vanskelig for hunden å fordøye. Dersom hunden får i seg for mye banan, kan det føre til forstoppelse. Hunden skal ikke spise bananskallet.

BLÅBÆR
Blåbær er svært bra for mennesker, og også hunder! Blåbær er proppet med antioksidanter som kan hjelpe å unngå sykdommer som er knyttet til hjertet. Blåbær kan også redusere sjansen for at hunden utvikler urinveisinfeksjon og det har også vist seg at det kan forbedre nattesynet! Blåbær inneholder store mengder Vitamin C og fiber, som fremmer et godt immun- og fordøyelsessystem.

🍐PÆRE 🍐
Pærer er fulle av vitamin C, A og fiber! Pærer bør gis i moderasjon til hunden, slik at den ikke få magetrøbbel. Pass på at du fjerner frø, da dette kan inneholde spor av cyanid som er farlig for hunden. Del pæren opp i biter som passer til størrelsen på din hund.

BRINGEBÆR
Hunder kan gjerne spise bringebær og det er også veldig sunt for dem! Mange hunder plukker de faktisk selv når de er ute og går tur. Blåbær er rike på antioksidanter og kan gis både ferske og frosne.

🍓JORDBÆR 🍓
Hunder kan gjerne spise jordbær! De er stappet med vitamin C, fiber og antioksidanter. Jordbær kan være smakfulle godbiter til hunden din, og det kan også styrke hundens immunforsvar. Dersom du har en liten hund, skjær jordbæret opp i flere biter, slik at den ikke setter det i halsen. Husk å vaske jordbæret først!

🥭MANGO 🥭
Mango er rik på fiber og er pakket med vitaminer som er bra for hunden din. Fjern skallet og steinen i midten, da de inneholder cyanid. Skjær opp mangoen i biter som passer til hunden din. Mango kan gjøre fordøyelsen til hunden din mykere, men for mye mango, kan gi diare.

🍊APPELSIN 🍊
Appelsiner er full av vitamin C, er et viktig vitamin for oss tobeinte. For de fleste hunder er ikke vitamin C tilskudd nødvendig, men næringsstoffene i appelsin kan ha en positiv effekt på immunforsvaret til hunden. Skrell appelsinen, skjær små biter og sørg for at du tar ut eventuelle steiner slik at hunden ikke får dette i seg.
Hun er helt gåen etter en arbeidsdag med Marius. Ble så mye nye inntrykk og oppmerksomhet 💞🥰
Her Lager min mann og sønn hjemmelagd Is kaffe 😍
Mmmmm😍 digg 👍😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s